Tappat BILNYCKELN?

Om ni slarvat bort, blivit bestulen på eller tappat bort bilnyckeln så har vi olika sätt att hjälpa, er oavsett var bilen står. Kontakta oss nedan för att få hjälp.

Kontakta oss!

Vad händer om du tappat bilnyckel?

Då vi har de flesta olika bilnycklar på lager så kan vi på ett snabbt sätt hjälpa er laga bilnyckeln så ni kan köra bilen igen. Sedan 1998 så är det enligt EU lag på att alla bilar sålda inom EU ska ha en elektronisk startspärr. Det betyder att det inte räcker att vi skickar en nyckel som vrider i låset utan behöver också ha nyckeln programmerad innan den fungerar.

Vi kan dels komma på plats om bilen står för långt ifrån oss, bilen bärgas till oss, ni kan med vår instruktion ta ut en av bilens databoxar och skicka till oss eller så har vi vårt unika verktyg som fungerar som en förlängd arm. När man kopplar upp vårt låneverktyg i er bil så kan vi styra programmering från vårt ställe och slutföra jobbet. Därefter så packar man ihop verktyget och det skickas tillbaka till oss. Vi har 2 års garanti på alla nya bilnycklar.

Vi hjälper dig oavsett vilken bilnyckel du tappat bort

Med flera decenniers erfarenhet och de mest sofistikerade verktygen på marknaden kan vi hjälpa dig alla lägen och oberoende av vilken bil du kör. Vill du vet mer om exakt vilka bilnycklar vi kan hjälpa dig med har vi en komplett lista över alla bilnycklar.

Fast så länge du kör en bil från ett relativt populärt bilmärke så har vi verktygen och kunskapen som krävs för att hjälpa dig. Numera kan vi även kopiera nycklar på distans vilket innebär att hjälpen aldrig är långt borta.

Kontakta oss så fort du tappat bilnyckeln

Är det så att du lyckats tappa bort bilnyckeln så bör du kontakta oss omgående så att vi kan starta kopieringsprocessen så fort som möjligt. För att ge oss de bästa förutsättningarna ber vi dig använda kontaktknappen på denna sida för att kontakta oss.

Längre upp på denna sida kan du klicka på “Kontakta oss” och fylla i formuläret som följer med så mycket information du kan. Ju mer vi vet om ditt problem, din bil och din bilnyckel, desto snabbare kan vi få en nyckel levererad till dig.

Skulle du ha frågor kan du givetvis kontakta oss per telefon eller mejl!