BILNYCKLAR

Klicka nedan och fyll i vilken bil och bilnyckel ärendet gäller så återkommer vi inom kort via mail eller telefon.

Klicka här för att få hjälp direkt!

Att förlora eller av misstag låsa in sin bilnyckel är alltid lika frustrerande. Men lägg på minnet att hjälp i alla lägen finns att tillgå. Ring A6 Lås & Larm om du av något skäl inte kommer in i din bil, så ser vi till att ditt problem snart är ur världen. Vi kan även ordna en extra kopia av din bilnyckel. Det kan vara bra att ha som backup om ett missöde skulle ske.

Extra bilnyckel

 Vi klarar göra extra bilnycklar till i stort sett alla bilar på den svenska marknaden. Vi har nästan alla bilnycklar på lager och kan slipa och programmera en extra nyckel medans ni väntar.

Reparera trasig bilnyckel

Vi kan även reparera en trasig nyckel som inte längre fungerar, eller vars funktion är nedsatt. Kolla därför alltid med oss först, vi har med all säkerhet en god lösning på problemet.

Tappat sista nyckeln?

Har ni tappat eller blivit bestulen på den sista bilnyckeln?Vi kan dels komma på plats, få en databox från bilen skickad till oss eller låna ut ett verktyg som ni kopplar in i bilen och vi kodar på distans..

Experter på bilnycklar

Vi har lång erfarenhet från bilbranschen och har under flera årtionden specialiserat oss på just bilnycklar. Behöver du hjälp med att laga en bilnyckel, kopiera en extra bilnyckel, eller om du har lyckats låsa in nycklarna i bilen så kan vi hjälpa dig.

Bäst av allt är att vi också kan hjälpa dig på distans. Du behöver med andra ord inte befinna dig i eller i närheten av Jönköping för att vända dig till oss. Och vi hanterar varje del av processen från att tillverka nya nycklar till att koda om dem och programmera startspärrar.

Är du intresserad i att lära dig mer om våra tjänster så kan du klicka dig vidare via länkarna ovanför. Dessutom har vi samlat information om bilnycklar till specifika bilmärken här nedan. Behöver du hjälp omgående kan du kontakta oss via kontaktformuläret. Tänk på att ju mer information du ger oss, desto snabbare kan vi hjälpa dig. Fyll därför i vilken bil du kör, felet du upplever med nyckeln samt information om hur den ser ut. Därefter kontaktar en av våra experter dig och hjälper dig med dina bilnycklar. 

Vanliga frågor om bilnycklar

Ja, visst kan du byta batteri i en bilnyckel. Du kan antingen göra det själv, men tänk på att det kan vara ganska svårt att få av skalet utan att skada nyckel. Eller så vänder du dig till oss så kan vi snabbt och enkelt byta batteri i dina bilnycklar.

Batterier i bilnycklar är i regel standardbatterier, såsom knappcellsbatterier. Det innebär att du kan köpa batterier till bilnycklar där du brukar köpa batterier. För att se till att du får rätt och bästa möjliga batteri kan det vara smart att vända sig till ett proffs. Så behöver du nya batterier kan du med fördel vända dig till oss å A6 Lås & Larm.

Om du byter batteri i bilnyckel på egen hand så kostar det inte mer än vad batterierna kostar att köpa. För en liten avgift kan vi hjälp dig med bytet och försäkra dig om att du få de bästa batterierna för just din nyckel.

Ja, du kan byta batteri i en bilnyckel själv. Så länge du kan få av skalet på nyckeln utan att skada den så är det lätt att byta batteriet. Risken är dock att du skadar nyckeln i processen och därför kan det vara bra att låta en expert göra det.

Behöver du en ny bilnyckel så kan du köpa den av oss. Vi har nya bilnycklar till alla populära bilmärken och kan hjälpa dig slipa och koda nycklar på rätt sätt. Vidare kan vi även skapa helt nya bilnycklar till din bil om du har tappat sista bilnyckeln.

Om du inte har en riktigt gammal bil så är sannolikheten stor att den har batterier. Kan du exempelvis låsa och låsa upp bilen med en knapptryckning så har den garanterat batterier i sig.