REPARERA STYRENHET I BILEN

När en styrenhet till bilen går sönder kan det bli dyrt att byta ut den. Vi kan i många fall reparera dem eller flytta över informationen från er trasiga styrenhet till en annan begagnad som är hel. Kontakta oss via formuläret nedan för att få hjälp!

Laga en trasig styrenhet för ett bra pris

Styrenheter i bilar såsom motorstyrenheter, ABS-styrenhet, airbagmoduler, kombiinstrument, elektroniska rattlås med mera går ibland sönder eller så blir mjukvaran korrupt. Resultatet blir att bilen inte startar eller går bra. Vissa lampor i kombiinstrumentet tänds upp vilket bl.a. gör att bilen inte går igenom besiktningen.

Vi försöker hitta det smidigaste och billigaste sättet att lösa era problem. Oftast kan ni spara många tusenlappar på att anlita oss istället för att beställa nya delar. Detta är även väldigt bra ur miljösynpunkt där vi återanvänder begagnade delar eller reparerar er befintliga styrenhet.

Reparera din styrenhet på plats eller på distans

Fördelen med en trasig styrenhet är att vi inte behöver tillgång till hela bilen för att reparera en styrenhet. Istället räcker det med att du tar ur den trasiga styrenheten och skickar in den till oss. Därefter felsöker vi enheten, reparerar eller byter ut den och skickar tillbaka den till dig.

Du behöver med andra ord inte bo i eller i närheten av Jönköping för att få vi ska kunna hjälpa dig med dina styrenheter.

Vidare kan vi hjälpa dig om du blivit av med, tagit sönder eller förlorat din bilnyckel.

BESKRIV DITT ÄRENDE

Genom att klicka här nedan vilken bil ärendet gäller och kort beskriva vad ni behöver hjälp med så återkommer vi inom kort via mail eller telefon med svar.

Kontakta oss!