trasig bilnyckel – vi reparerar den

Varför köpa en helt ny bilnyckel när vi kan reparera en trasiga bilnyckel så den blir så gott som ny?

Klicka här för att få hjälp direkt!

Laga bilnyckel

Behöver du en ny bilnyckel för att din har slutat fungera? Tänk då om och låt oss laga bilnyckeln åt dig. Du kan enkelt beskriva ditt ärende i formuläret ovan så ser vi hur vi kan hjälpa dig. Det är inte helt ovanligt med en trasig bilnyckel. Bilnycklar kan slitas ut eller ta skada på andra sätt och ofta är det kostnadseffektivt att laga dem. Det är även enklare än många tror att laga en bilnyckel, så länge du vänder dig till rätt kompetens.

Några vanliga anledningar till att din bilnyckel slits ut eller slutar fungera kan vara följande:

  • Slitet skal på bilnyckeln
  • Nyckelbladet har gått av
  • Någon elektronisk komponent har lossnat eller slutat reagera
  • Vatten- eller fuktskada 

Med andra ord är det vanligt att både bilnycklar med fjärrstyrning och analoga nycklar går sönder. Istället för att köpa en ny bilnyckel kan det vara en god idé att se över möjligheterna att laga bilnyckeln. Det är både enklare och billigare än att köpa en ny. Priset för att laga en trasig bilnyckel varierar beroende på felet. Du får ett exakt pris när vi har undersökt nyckeln, men ett ungefärligt snittpris är 800 kronor. Generellt varierar priset från 600-1500 kronor för att laga bilnyckeln. För en exakt prisbild behöver vi som sagt undersöka din nyckel, hör av dig till oss med ditt ärende. 

Låt oss fixa bilnyckeln

Vi på A6 Security har lång erfarenhet av att laga trasiga bilnycklar, både fjärrstyrda och analoga. Du kan komma till oss i Jönköping med din bilnyckel så lagar vi den åt dig. Om du bor långt från Jönköpingsområdet och inte har vägarna förbi kan du även posta bilnyckeln efter överenskommelse med oss. Så fort vi får din bilnyckel på posten lagar vi den och skickar tillbaka till dig, en snabb och smidig lösning. 

Vi kan alltså hjälpa till att fixa och reparera din bilnyckel oavsett var du bor i Sverige. Det enklaste sättet att komma i kontakt med oss och få rätt hjälp är att använda vårt kontaktformulär nedan. Men om du är osäker och behöver rådgivning angående att laga trasig bilnyckel kan du även nå oss på info@a6security.se eller 036 12 50 50. Vi finns tillgängliga måndag till fredag 09-18 och på lördagar 10-14. 

Köp inte ny bilnyckel – vi kan laga bilnyckeln!

Återigen, skippa tanken på att köpa en ny bilnyckel. Vi kan laga nästintill vilken trasig bilnyckel som helst. Vi har specifika mätverktyg och ett stort utbud av reservdelar för en flera olika bilnycklar. Vi har nämligen ett av Sveriges största lager med över över 4000 bilnycklar och reservdelar till dessa. På A6 Security kan vi också hjälpa dig om du vill ha en extra bilnyckel eller om du tappat bort bilnyckeln

Om du väljer att låta oss laga din bilnyckel har du alltid ett års garanti på reparationen. Om det är en fuktskada som gett dig en trasig bilnyckel ingår en sex månader lång garanti på reparationen. Det innebär att vi kan laga bilnyckeln igen under din garantitid om det skulle behövas. Vänd dig till oss med din trasiga bilnyckel, Sveriges största företag inom tjänster för bilnycklar.

1 %
framgång

Vi kan även reparera en trasig nyckel som inte längre fungerar, eller vars funktion är nedsatt.

1
Månaders Garanti

12 månaders garanti på reparation av bilnycklar.

*6 månaders garanti på fuktskador

1 %
google review

Det viktigaste för oss är att alla våra kunder är nöjda med oss.

Vanliga frågor om att laga bilnyckel

I vissa fall går det att laga en bilnyckel, framför allt om det är skalet som skadats. Däremot är det oftast lättast och billigast att kopiera den trasiga bilnyckeln och skapa en helt ny nyckel.

Priset för att laga en bilnyckel beror på hur mycket reparation som krävs. I de allra flesta fall är det lättare att kopiera en nyckeln än att laga den och därför är det oftast det vi rekommenderar.

I många fall går det att reparera en trasig bilnyckel, och om inte det är ett alternativ kan vi hjälpa dig kopiera och skapa helt nya bilnycklar. Givetvis ser vi även till att koda om dem och/eller bilen för att nycklarna ska fungera.

Vi på A6 Lås & Larm är ledande experter på bilnycklar i Sverige och kan koda bilnycklar samt kopiera och skapa helt nya nycklar.

Vi reparerar bilnycklar
Laga bilnyckel
Fixar bilnycklar åt dig