Extra bilnyckel / kopiera bilnyckel

Behöver du kopiera en bilnyckel? Med landets största lager av bilnycklar och reservdelar kan vi enkelt kopiera bilnyckel med startspärr till dig.

Klicka här för att få hjälp direkt!

– Tryck på knappen här ovan, välj vilket problem du har och vilken sorts bilnyckel det gäller, så kan vi omedelbart assistera dig på bästa möjliga sätt! –

Beställ ny nyckel till bilen

Via vårt kontaktformulär och 3 enkla steg kan du beställa en ny nyckel till bilen från oss. Ange enkel information om din bilnyckel så kan vi snabbt kopiera den med tillhörande startspärr!

Alltid bra med extra bilnyckel

Det är ofta fördelaktigt att ha en extra bilnyckel. Hos oss kan du snabbt få hjälp med att koda om bilnyckel, göra ny bilnyckel eller kopiera bilnyckel för att få en extra. Oavsett om du behöver en ny eller vill ha en extra så har vi kompetensen och verktygen som krävs för att lösa det. 

Det enklaste sättet för oss att hjälpa dig är om du besöker vår butik i Jönköping. Då kan vi hjälpa dig med en gång att slipa och koda om bilnyckel så du får en ny eller en extra bilnyckel. Det beror på att vi snabbt kan kopiera bilnyckeln som du har för närvarande. Men om du bor längre bort och inte har möjlighet att ta dig så kan vi hitta andra sätt att hjälpa dig på. För att få så snabb rådgivning och service som möjligt kan du ringa oss på 036125050 måndag till fredag 9-18 och på lördagar 10-14.

Kopiera bilnyckel på distans 

På distans finns nämligen möjligheten att koppla bilens data till ett utvecklat verktyg vi använder. Med verktyget kan vi med fjärrstyrning skapa från vårt kontor, oavsett var du och din bil befinner sig i Sverige. När vi tar fram en ny bilnyckel, identisk med din nuvarande och som passar just din bil, krävs hantverk och teknik. Om du har en analog nyckel i bilnyckeln slipar vi denna. Sedan kodar vi om bilnyckeln utefter bilens data så datan och bilnyckelns chip matchar. 

Om anledningen till att du behöver en extra bilnyckel är att din nuvarande är sliten eller trasig så kan vi också erbjuda att laga bilnyckeln. Det är en uppskattad tjänst vi erbjuder och som är kostnadseffektiv. Vi erbjuder också att göra ny nyckel till bil om du tappat bort bilnyckeln. Så oavsett vad du har för bekymmer kopplat till din bilnyckel så kan vi hjälpa dig. Länger ner på sidan svarar vi även på ett gäng frågor, däribland: vad kostar en ny bilnyckel?

Skulle du mot förmodan inte hitta svaren här kan du alltid titta närmare på vår FAQ där vi listat alla de vanligaste frågorna om bilnycklar med utförliga svar skrivna av våra experter.

BESKRIV DITT ÄRENDE

Klicka nedan och fyll i vilken bil ärendet gäller så återkommer vi inom kort via mail eller telefon.

Klicka här för att få hjälp direkt!

Vi kan kopiera bilnyckel med startspärr

Alla bilnycklar som är tillverkade från 1998 och senare har en startspärr inprogrammerad. Det innebär att alla bilnycklar har ett chip med kod som är programmerat enligt bilens data och kod. För att kunna låsa upp en bil behöver koden i bilnyckeln och bilen stämma överens för att startspärren ska släppa. Det innebär också att det är svårare att kopiera en bilnyckel idag än vad det varit tidigare.

Med vår kunskap och kompetens kan vi ta en bilnyckel ur vårt reservlager och koda om bilnyckeln så chippets kod stämmer överens med datan och koden i din bil. Givetvis slipar vi också nyckelns analoga del, om din bilnyckel har en sådan, för att passa din bil eftersom även detta låset såklart är unikt på varje bil. Proceduren att kopiera bilnyckel och kunna beställa ny bilnyckel till bilen är komplex med flera steg. Därför ser vi gärna att du kommer till oss för smidigast och snabbast hjälp. Men som nämnt tidigare finns fler möjligheter, hör av dig till oss så ser vi på en lösning. 

Om du behöver en ny bilnyckel eller en extra bilnyckel så kan vi alltså lösa det hos oss på A6 i Jönköping. Vi slipar bilnycklar och kan kopiera bilnyckel med startspärr, så oavsett vad för typ av bil och bilnyckel du har ser vi till att du får en extra bilnyckel. 

Vad kostar det att beställa en bilnyckel?

Så, vad kostar en ny bilnyckel eller att kopiera bilnyckeln så du får en extra? Alla bilnycklar och ärenden är olika och vi tillämpar därför inte en fast prislista. Däremot är det vanligt att priset för att beställa ny bilnyckel till bilen eller kopiera bilnyckel med startspärr kostar runt 2000 kronor. Det priset förutsätter att du kommer till oss på A6 i Jönköping så att vi kan hjälpa dig på plats med bilen och den nuvarande bilnyckeln tillgodo. Skulle bilen stå olämpligt till kan du behöva tillkalla en bärningsfirma såsom Assistancekåren, och då tillkommer extra kostnader för den tjänsten.

Om vi tar fram en annan lösning, exempelvis att vi åker till dig med vår tjänstebil eller har möjlighet att använda vårt fjärrstyrda verktyg blir priset dyrare. Fyll i vårt kontaktformulär eller ring oss för rådgivning så hjälper vi dig med att göra ny bilnyckel. Vi erbjuder alltid två års garanti på våra tjänster inom extra bilnyckel.

Vanliga frågor om att kopiera bilnycklar

Kostnaden för att skapa en ny bilnyckel beror på lite olika faktorer. Föga förvånande är billigare att kopiera en bilnyckel än det är att skapa en helt ny. Dessutom är vissa bilmärken något dyrare än andra.

Med det sagt är det alltid billigare att vända sig till oss på A6 Security än att vända sig till bilmärkets egna verkstäder. Detta eftersom vi har ett av Sveriges största lager med bilnycklar och inga onödiga påslag på priset.

Ja, vi kan hjälpa dig kopiera bilnycklar. Så länge du har minst en bilnyckel kvar kan vi snabbt och enkelt slipa till en ny och koda om den till just din bil. Använd formuläret på denna sida för att starta processen så har du snart en ny bilnyckel.

På samma sätt som man kopierar en vanlig nyckel. Vi slipar alltså till nyckeln så att den passar din bil, sen kodar vi även om bilnyckeln så att den fungerar med din bil.

Att kopiera en bilnyckel är inte särskilt dyrt, men det kostar lite mer att skapa en ny. Våra priser ligger konsekvent en bra bit under “vanliga” bilverkstäder och framför allt bilmärkenas egna verkstäder. Därför är det alltid billigare att låta oss kopiera bilnycklar.

1 %
av bilnyckelmarknaden

Vi klarar göra extra bilnycklar till i stort sett alla bilar på den svenska marknaden. 

1
Månaders Garanti

24 månaders garanti på nya bilnycklar.

1
google review

Det viktigaste för oss är att alla våra kunder är nöjda med oss.