Motoroptimering

Vi samarbetar med en av världens bästa motoroptimerare och erbjuder skräddarsydda lösningar som passar ert körande bäst. Kontakta oss via formuläret längre ner på sidan för att få hjälp!

Programvaran har utvecklats på ATM:s 4×4 Dynostar testbänk, så vi är säkra på att den uppfyller alla krav och förväntningar för en pålitlig optimering. Ni kan ganska enkelt söka på er bil vad vi kan göra. Vi behöver inte bilen utan endast bilens motorstyrenhet om ni skulle finnas långt ifrån oss och inte kan komma med bilen. Allt går med vändande post. Glöm inte att vi alltid sparar er ursprungliga mjukvara som vi när ni vill kan lägga tillbaks.

– Vi ger livstids garanti på mjukvaran –

Steg 1

En optimering innebär ökad prestanda och körglädje, men med lägre bränsleförbrukning och mindre utsläpp av miljöskadliga ämnen.

A-TRAKTOR

Vi har lösningar till alla bilmodeller där vi spärrar bilen till 30 km/h direkt i motorstyrningen samt skriver ut intyg.

DTC

Inaktivering och borttagning av felkoder

EGR

Bortprogrammering av EGR-ventil leder till flera fördelar som att olja, sot eller oförbränt bränsle inte fastnar i ventiler eller insugningsrör

DPF

Börjar du få problem med dieselpratikelfiltret eller är bilen i felsäkertläge på grund av det så kan vi programmera bort partikelfiltret. 

Inaktivering av

Genom att ändra kodningen inuti ECU kan vi inaktivera start/stopp-systemet.

Prislista

0 kr
STEG 1

FORDON 1998 - 2015

0 kr
STEG 1

FORDON 2016 -2020

0 kr
A-TRAKTOR

oavsett modell

Pris för exstra kodning, i samband med optimering

DPF/OPF off 1995 kr 
EGR off 995 kr
Decat 995 kr
AdBlue off 2995 kr

Hot start / cold start 995 kr
Performance Gauge BMW/Mini/VAG 995 kr
Vmax off 495 kr
DTC off 995 kr

Start/Stop system off 995 kr
Swirl flaps off 995 kr
Immobiliser off 1995 kr

Anti-lag 1995 kr