Motoroptimering

Vi samarbetar med en av världens bästa motoroptimerare och erbjuder skräddarsydda lösningar som passar ert körande bäst. Kontakta oss via formuläret längre ner på sidan för att få hjälp!

Programvaran vi använder för motoroptimering har utvecklats på ATM:s 4×4 Dynostar testbänk, så vi är säkra på att den uppfyller alla krav och förväntningar för en pålitlig motoroptimering. Ni kan ganska enkelt söka på er bil vad vi kan göra. Vi behöver inte bilen utan endast bilens motorstyrenhet om ni skulle finnas långt ifrån oss och inte kan komma med bilen. Allt går med vändande post. Glöm inte att vi alltid sparar er ursprungliga mjukvara som vi, när ni vill, kan installera igen.

– Vi ger livstids garanti på motoroptimering med vår mjukvara –

Steg 1

En optimering innebär ökad prestanda och körglädje, men med lägre bränsleförbrukning och mindre utsläpp av miljöskadliga ämnen.

A-TRAKTOR

Vi har lösningar till alla bilmodeller där vi spärrar bilen till 30 km/h direkt i motorstyrningen samt skriver ut intyg.

DTC

Inaktivering och borttagning av felkoder

EGR

Bortprogrammering av EGR-ventil leder till flera fördelar som att olja, sot eller oförbränt bränsle inte fastnar i ventiler eller insugningsrör

DPF

Börjar du få problem med dieselpratikelfiltret eller är bilen i felsäkertläge på grund av det så kan vi programmera bort partikelfiltret. 

Inaktivering av

Genom att ändra kodningen inuti ECU kan vi inaktivera start/stopp-systemet.

Prislista

0 kr
STEG 1

FORDON 1998 - 2015

0 kr
STEG 1

FORDON 2016 -2020

0 kr
A-TRAKTOR

oavsett modell

Pris för exstra kodning, i samband med optimering

DPF/OPF off 1995 kr 
EGR off 995 kr
Decat 995 kr
AdBlue off 2995 kr

Hot start / cold start 995 kr
Performance Gauge BMW/Mini/VAG 995 kr
Vmax off 495 kr
DTC off 995 kr

Start/Stop system off 995 kr
Swirl flaps off 995 kr
Immobiliser off 1995 kr

Anti-lag 1995 kr

Inget projekt är för litet eller för stort för oss – vi motoroptimerar alla bilar

Med sofistierade verktyg och samarbeten med industriledande aktörer kan vi optimera motorn i de allra flesta bilar som körs på svenska vägar. Faktum är att vi är experter på alla populära bilar och hanterar regelbundet motoroptimering av Mercedes, Audi, Volvo, BMW och många fler.

Vi arbetar också mycket med A-traktorer (epa-traktorer) och kan hjälpa dig optimera motorn i dina egenbyggda fordon. Dessutom är våra tjänster prisvärda och för ett par tusenlappar kan vi optimera motorn i din bil.

Skulle du vilja ha hjälp med motoroptimering kan du ringa in till oss eller svänga förbi vår verkstad så tar vi en titt på bilen tillsammans. Tänk bara på att vi inte behöver hela bilen för att optimera den utan endast bilens motorstyrenhet då det är den som optimeras.

Glöm heller inte att vår främsta tjänst är bilnycklar – vi skapar, lagar och kopierar din bilnyckel, antingen på plats eller på distans!