Låssystem & beslag

Utifrån kundens behov projekterar vi låssystem som passar er. Det viktiga är att ni har ett system som möter er säkerhetsnivå, är användarvänlig och har möjlighet till utbyggnad och förändring. Vi jobbar med några av de största tillverkarna på den svenska marknaden. Detta gäller både mekaniska samt elektromekaniska låssystem.

Beslag & låstillbehör

Automatiska dörrstängare och dörröppnare för portar och handikappanpassning kopplat till allt från enkelt kodlås till passersystem.
Utrymningsvägar med nödhandtag enligt SS-EN 179 eller panikregel enligt SS-EN 1125. Branddörrstängning för avskiljning mellan brandceller.

Läs mer...
Vi har också olika modeller på kassaskåp. Allt från dokumentskåp för hemmabruk och kontor till säkerhetsskåp för förvaring av smycken och varor samt deponeringsskåp och värdeskåp för förvaring av kontanter. Kontakta oss så hjälper vi er att ta fram rätt lösning för ert behov.

Självklart har vi alla låstillbehör som behöver bytas ut eller kompletteras till nya dörrar och fönster.

Kontakta oss för mer info

 beslagochlastillbehor

Nycklar

Med vår moderna maskinpark kan vi tillverka nycklar till bil, båt, cykel, skåp med mera. Skulle er nyckel vara av i 2 delar eller väldigt sliten ser vi till att tillverka nyckel som till fullo motsvarar originalet. Har ni endast nyckelkod kan vi via vårt datasystem få fram slipningshöjderna och på så vis tillverka en ny.

Läs mer...
Det är alltid bra att göra en eller flera kopior. Dels kan varje familjemedlem få ett exemplar samt eventuella gäster en extranyckel vid behov. Därtill fungerar era extranycklar utmärkt som backup om ni skulle tappa bort eller ha sönder en nyckel.

Kontakta oss för mer info

 nyckel

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss med alla era frågor. Använd gärna formuläret nedan.

Vänligen fyll i följande uppgifter:

Vänligen fyll i följande uppgifter:

Vänligen fyll i följande uppgifter:

© Copyright 2021 A6 Lås & Larm. Alla rättigheter förbehållna.