Larm & passersystem

Gör en investering i er säkerhet – det lönar sig garanterat i längden. Vi på A6 Lås & Larm kan tillhandahålla helhetslösningar som fungerar lika smidigt som säkert. Genom att kombinera inbrottslarm, kameraövervakning och passersystem skapar ni en trygg miljö som definitivt håller obehöriga borta. Tillsammans kommer vi fram till ett alternativ som lämpar sig för just er.

Inbrottslarm

Tillsammans med vår samarbetspartner Vakar.se kan vi erbjuda alla sorters inbrottslarm, dels sådana man sköter själv och dels sådana som är kopplade till larmcentral med utryckning. Gå in på deras hemsida och läs själv om dom olika möjligheterna.

Läs mer...
När ni behöver en helhetslösning med passersystem, lås, larm och kameraövervakning så hjälper vi er att tillsammans ta fram rätt lösning. Ni får en kontaktperson som har överblick över er säkerhetslösning och alla systemen är integrerade så ni kan öppna dörrarna och larma av med samma passerkort.

Kontakta oss för mer info

 

inbrottslarm

Passersystem

Med ett passersystem försäkrar ni er om att ingen obehörig tar sig in i era lokaler. Det ökar den generella säkerheten samt innebär en trygghet för alla behöriga som vistas på platsen. I samråd med er kommer vi fram till vilken omfattning som passar de lokaler ni bedriver er verksamhet i.

Läs mer...
Vi kan leverera alla storlekar på passersystem. Allt från en enkel dörr med trådlös kortläsare till en hel fastighet med motorlås, dörrautomatik och övervakning på varje dörr med styrning från dator eller mobilappar.

Kontakta oss för mer info

 

passersystem2

Kameraövervakning

Kameraövervakning finns i olika modeller för alla olika behov. Allt från den ensamma trådlösa kameran som kopplas till mobilen till system för fastigheter och butiker med 4-100 kameror med inspelning på server och en eller flera visningsplatser.

Läs mer...
Något som är mycket uppskattat för industrier och andra fastigheter med stora ytor inom och utomhus är att koppla kamerorna till larmcentral. Bilder från kamerorna skickas kontinuerligt till larmcentralen och så fort en rörelse detekteras i bevakat område går en operatör in och kontrollerar exakt vad som hänt. På så sätt bevakar man stora ytor på ett effektivt sätt och behöver bara skicka ut väktare eller polis då ett verkligt intrång har skett.

Kontakta oss för mer info

 

kameraovervakning

 

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss med alla era frågor. Använd gärna formuläret nedan.

Vänligen fyll i följande uppgifter:

Vänligen fyll i följande uppgifter:

Vänligen fyll i följande uppgifter:

© Copyright 2021 A6 Lås & Larm. Alla rättigheter förbehållna.